活動
星期日, 2019年08月18日

我們是一所座立於香港,提供優質幼兒教育服務已達20年的國際學校。現有700位學生,

多達30個以上的不同國籍,年齡由15個月至11歲,涵蓋學前預備班、幼稚園及小學三個學習階段,

共四所校舍,分佈位於大嶼山愉景灣及東涌。

家長如欲報名或參觀校舍,請與所屬校舍的校務處聯絡

請電郵至admissions_dmps@discoverymind.edu.hk

Chinese New Year 2018

Kung Hei Fat Choi!

Better late than never! Our belated Chinese New Year celebrations were fantastic today.  The children looked wonderful in their traditional dress and red clothes and entertained us with their songs, dances, and recitals.

月曆