家長證言
星期日, 2019年08月18日

現正招生!

我們是一所座立於香港,提供優質幼兒教育服務已達20年的國際學校。現有700位學生,多達30個以上的不同國籍,年齡由15個月至11歲,涵蓋學前預備班、幼稚園及小學三個學習階段,共四所校舍,分佈位於大嶼山愉景灣及東涌。

家長如欲報名或參觀校舍,請電郵至dmk@discoverymind.edu.hk。

Så mange flotte blomster! Denne vakre årstiden går så altfor fort!!Jeg er heller ikke hagegal, men jeg liker,som deg, å se vakre hager.Tusen takk for hyggelig kommentar, og takk for omebngingstarellen! Den skal jeg lagre under favoritter, så er den lett å finne.Ha en fortsatt fin dag! Her skinnersola, men jeg er inne og ordner istand til et møte som skal være hos meg i kveld.
Elida Elida
2017-03-17
你的意見鼓勵我們不斷進步。請分享你對弘志的個人意見。如你的意見獲刊載,我們會以專函通知你。

家長

*姓氏:
*名字:

小童

姓氏:
名字:
*電郵:
*內容(最多200字):
*必須填寫